Club de Golf Peralada
Greater visibility and functionality

The Hotel Peralada Wine Spa & Resort has entrusted Tarruella Trenchs Studio with the design of the renovation of the Golf Club store with the aim of revaluing its strategic location within the hotel and offering a more straightforward and more comfortable route.

The central axis of this proposal is made up of lines with wooden slats that cross over the ceiling and go down the walls to become the exhibitors of the product.

The wooden lines on the front walls are foldable to become supports on which to expose footwear and other accessories.

In this way, the store is easy to travel giving prominence to the product and getting it well exposed.

In the centre of the store are cube-shaped podiums, made of oak wood of various sizes and heights, bringing rhythm and dynamism to the whole.